Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü anma programı saat 09.05´te sirenlerin çalmasıyla başladı. 1 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız okundu.

Atatürk´ün hayatını anlatan yazılar ve şiirler okundu.

Kas

ÇEDES Projesi kapsamında Çevre Duyarlılığı ve Temizlik konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla okulumuz bahçe ve oyun alanlarımızda   öğrencilerimizle beraber etkinliklerimizi  yaptık.

Kas

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubeden görevli trafik polisleri tarafından okulumuz öğrencilerine trafik ile ilgili genel tanımlar, yayaların uyacağı kurallar, emniyet kemeri kullanımı, servis ve diğer araçlarda seyahat kuralları, araçtan inme binme kuralları, bisiklete binme kuralları, trafik işaret ve levhaları ile ilgili konularda seminer verildi.

Ekm

BİTLİS REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİNDEN GELEN UZMAN REHBERLİK ÖĞRETMENİ TARAFINDAN OKULUMUZ 8. SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ KONULU BİLGİLENDİRME ÇALIŞMASI YAPILDI.

8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU!

2023-2024 eğitim öğretim yılı Destekleme Yetiştirme Kursları öğrenci başvuruları 24.08.2023- 28.08.2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Tüm 8. sınıf öğrencilerimize ve velilerine duyurulur.

DYK BAŞVURULARI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ...

Haz

ÇEDES(Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi kapsamında, Depremzedelere  yardım  destek olmak amacıyla bugün okulumuzda kermes düzenledik. Desteklerini esirgemeyen velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz

ÖĞRENCİLERİMİZ SANAL GERÇEKLİK İLE 3 BOYUTLU GÖRSEL DENEYİMLERDİLER.

Mrt

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli olup 10 ilimizi etkileyen deprem felaketinden etkilenen kardeşlerimiz için okulumuz öğrencileri tarafından organize edilen yardım kampanyasında, yine okulumuz öğrencileri tarafından toplanan yardım,  deprem bölgesindeki afetzedelere ulaştırılmak üzere AFAD üzerinden gönderildi.

SIFIR ATIK BELGEMİZİ ALDIK