May

23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı velilerimizin yoğun katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı. Törenimizde harika gösteriler sergileyen öğrencilerimize, emeği geçen öğretmen ve  törenimize katılan velilerimize ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

May

Dönem sonu Sosyal, Kültürel, Sportif vb. etkinliklerimiz kapsamında   okulumuzda sınıflar arasında Futbol Turnuvası düzenledik.Turnuvada Şampiyon olan 8A sınıfı ve bütün öğrencilerimizi tebrik eder, Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz..

Mrt

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu” projesi kapsamında geleneksel çocuk oyunlarının okul ortamlarında tekrar canlandırılması ve gerek ders içi gerekse ders dışı faaliyetlerde yer alması, bilinirliğinin artırılması ve çocuklarımız arasında oynanmasının yaygınlaşması amacıyla Mayıs ayında gerçekleştirilecek Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliğine kadar oyun tanıtımlarımız yapılacaktır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı okulumuzda öğrencilerimizin hazırladıkları çeşitli etkinliklerle yapıldı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü okulumuzda yapılan tören ve etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Okulumuzda yapılan deprem tatbikatına okul müdürümüz , öğretmenlerimiz , öğrencilerimiz ve personellerimiz katıldı. Senaryo gereği öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz deprem sırasında ve sonrasında nelere dikkat etmeleri ve neler yapacakları konularında bilgilendirildi.Deprem tatbikatının başarılı geçmesinin ardından okul bahçesinde toplanan öğrencilere konuşma yapan Okul Müdürü Güven PAVİK , tatbikatın genel amacının olası depremlere karşı öğrencilerimizin bilgilendirilmesi olduğunu, bu tür tatbikatların olası depremler de can kaybının önüne geçebileceği ve depremden korunmanın bir "Afet Bilinci" olduğuna dikkat çekti.Ayrıca, deprem sırasında ve sonrasın da panik yapmamanın ne kadar önemli olduğuna vurgu yapan Okul Müdürümüz öğrencilerimize ve öğretmenlerimize tatbikata verdikleri önemden dolayı teşekkür ediyorum, şeklinde konuştu.

Şbt

8.sınıf öğrencilerimizi LGS'ye motive etmek ve liseleri daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla sınavla öğrenci alan Fen Lisesi, Nurullah Eren Anadolu Lisesive Özel Eren Fen ve Teknoloji Lisesini ziyaret ettik. Okulları ziyaret edip öğrencilerimizin sorularını sormalarını sağladık. Gittiğimiz liselerde 9.sınıf öğrencileri, sınava nasıl hazırlandıklarını anlatıp öğrencilerimizi motive eden konuşmalar yaptı. Okul idaremize ve geziyi organize eden rehberlik servisine teşekkür eder, öğrencilerimize sınavda başarılar dileriz.

Şbt

İL EMNİYET MÜDÜRÜMÜZÜN DAVETİ İLE ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA POLİS EVİ ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Şbt

6 Şubat 2023 deprem felaketinin 1. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizin deprem konusundaki farkındalığını arttırmak üzere okulumuzda çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik.İlk dersimizde deprem anında yapılması gerekenlerle ilgili bilgilendirme yapıp, videolar izledikten sonra tüm sınıfların katılımıyla gün içinde "habersiz" deprem tatbikatı düzenledik.

Ock

OKULUMUZDA SOSYAL ETKİNLİKLER HAFTASI KAPSAMINDA HAFTA BOYUNCA SANATSAL KÜLÜTREL SPORTİF  FAALİYETTLER YAPILDI . SİNEMA GÖSTERİMİ ,BİLGİ YARIŞMALARI, MÜZİK DİNLETİSİ ,KAHVALTI ETKİNLİĞİ MÜNAZARA GİBİ BİR DİZİ ETKİNLİKLERLE KEYİFLİ BİR HAFTA GEÇİRDİK.

Ara

İlimizde  düzenlenen Yıldız Erkekler Bilek Güreşi Yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Hüseyin Kandöre 55 kiloda sağ kol il 2.si , Servan Ufuk YEŞİLYAYLA 60 kilo sağ kol il 4.sü,  oldu. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Mustafa Kemal ATATÜRK ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anar; geleceğimizin mimarı tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarız. Kutlama töreninde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

"Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" (ÇEDES) projesi kapsamında Filinstinli kardeşlerimiz için  öğrencilerimiz , öğretmenlerimiz ve velilerimiz tarafından  kermes düzenlenmiştir. Katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Kas

Çedes projesi kapsamında okulumuz öğrencileri ve  öğretmenlerimiz  ile  kahvaltı etkinliği düzenlendi.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü anma programı saat 09.05´te sirenlerin çalmasıyla başladı. 1 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız okundu.

Atatürk´ün hayatını anlatan yazılar ve şiirler okundu.