Tarihçe

1995-1996 eğitim - öğretim yılında hizmete açılan Polis Amca İlköğretim Okulunun yapımı için çalışmalar, 1994 yılının Kasım ayından itibaren başlamıştır. Okulumuzun yapımındaki çalışmalar Bitlis İl Emniyet Müdürümüz Sayın İhsan ÜNAL´IN çalışmaları ve değerli personelinin maaşlarından karşılanmıştır. Bitlis Belediyesi ve Sayın Cemil YILDIZ tarafından arsa bağışı yapıldıktan sonra 1995 yılının Mayıs ayında okulumuzun inşaatına başlanmış. Bölge Valisi Sayın Ünal ERKAN ve Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Ağar´ın teşrifleriyle hizmete açılmıştır. İlköğretim olarak açılan okulumuz, yapılan değişikliklerle Polis Amca İlkokulu ve Polis Amca Ortaokulu olarak eğitime ve öğretime devam etmektedir.

Yayın: 29.03.2016 - Güncelleme: 07.04.2021 09:28 - Görüntülenme: 655