Polis Amca Ortaokulu

Saray Mah. Veysel Karani Cad. Merkez / Bitlis
Vizyon
Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, insanlar yetiştirmektir.
Misyon
Çağın gereklerine uygun olarak düzenlenmiş, çevreye açık sürekli gelişen okulumuzda; aldığı eğitimle karşılaştığı problemleri çözebilen, öğrenmeyi öğrenmiş toplumsal değerleri benimsemiş, yeteneklerinin farkında kendine güvenen, kendini geliştirebilen insanlar yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal(Tam gün)
Ulaşım
Ulaşım hafta içi her 5 dakikada özel halk otobüsleriyle ve her 15 dakikada sanayi minibüsleriyle sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Bitlis il merkezine 1 km uzaklıkta bulunan Saray Mahallesi´nde bulunmaktadır.
il merkezine uzaklık :1 km